onsdag 30. mai 2012

SUNNY LONDON

Nå er det bare to dager til Helene K skal hjem til Norge igjen, så på søndag hadde hun sin siste tur til London. Vi møtte Marte M, det var koselig å se henne igjen. Været var helt fantastisk og det var ikke bare vi som tenkte at å sitte i Kensington Gardens/Hyde Park var en god ide på en dag som det. Det var nemlig folk i alle grønne flekker man kunne se i London…






















I år er det 60 år siden Dronning Elizabeth ble kronet til dronning, og det markeres stort her i England! Til helgen er hovedfeiringen, da det er Diamond Jubilee Weekend, og det blir mange parader og gatefester over hele England, men spesielt i London. Alle gatene er som dere ser derfor pyntet med flagg og alle butikkvinduer pyntes med rødt, hvitt og blått. Gleder meg masse masse til at jeg får besøk midt opp i alt dette, selv om London kommer til å være superbusy... Kan kanskje legge til at det er ikke bare gatene som er pyntet, også på biblioteket på skolen henger det Union Jack bannere over alt! 

Helene xx

2 kommentarer:

  1. Jeg bare lurte på om det er lett å dra til London og sånn. Skal reise med Aspect og det ser ut som det er så mye man må søke om?

    SvarSlett
    Svar
    1. Reglene i år er sånn at etter 1. november fikk vi lov til å dra så lenge vi sendte inn travel request til Speak, hvor man må fortelle hvor man skal, med hvem og hvilke tog/buss/fly tider man har. Så må man få underskrift fra norske foreldre. Man får alltid godkjent, så det er ikke noe problem utenom at man må fylle ut papirer for en dagstur som betyr at man må planlegge litt i forkant. Lykke til!

      Slett